Ljud i huset !

Hejsan, dom senaste månaderna har vi hört fotsteg (väldigt sällan) men det har hänt i hallen och rummet..och sett att tex, radion,dvd spelare, radio i bilen slagit på av sig själv, det är inget konstigt ioförsig…men det händer alltför ofta nu.. för några veckor sedan så var min storasyster och spådde sig hos en spådam, hon påpekade då att min syster hade med sig en gammal släkting vid sin sida och att hon skulle tända ett ljus i sitt rum för att få frid… i går kväll när jag var ensam hemma 01.15 hörde jag ett konstigt ljud från min systers rum, när jag gick in där och såg att dvd spelaren va på slagen och lät högt, jag släckte sedan lyset och tog ett steg ut i hallen från hennes rum, då gick stereon på och lyste upp rummet..det är riktigt obehagligt..kan det vara hemsökelse och är det farligt om man testar att driva ut anden med anden i glaset i hennes rum ?

Hejsan Jesper! Visst förstår jag att det känns obehagligt. Teknik är t.ex. något som spöken älskar att kommunicera med…. med liten kraft, kan de via dessa få göra sig hörda markant! (det tar mindre kraft att klicka på en knapp än att flytta på ett föremål). Har personligen varit med om märkligheter…då min stereo slogs på av sig själv, och började spela mitt favoritavsnitt på en specifik låt. Jag sa dock bara tack vid detta tillfälle, för det kändes som en vänlig gest! Jag säger igen att det första du ska göra är att säga rakt ut att du inte önskar spökenas närvaro… Visst har jag skrivit detta många gånger för olika personer här som ställer frågor, men ofta är det väldigt effektivt. Du ska absolut inte göra anden i glaset för att göra dig av med andar. Så fungerar inte det… det du snarare gör då är att kanske öppna en väg för andra andar att komma igenom till er. Så använd dig inte av detta. Det kan bara stjälpa, men inte hjälpa! Ha det så fint! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *