Mannen i huset

Jag var ca 3 år gammal, lärt mig snacka, och hade en lilla syster runt 1 ½ året. Jag och min syster hade en bra kommunikation med varanndra, jag kunde föra över så kallade information till mina föräldrar som rörde min lillasyster eftersom att dem inte förstod henne. Hursom helst min 12 år äldre bror skulle ha ett eget rum på övervåningen. själv ville jag sova i samma rum eftersom att jag tyckte om honom så mycket, men det ville han inte. så jag fick väldigt gärna flytta in i rummet bredvid. och det gjorde jag. Jag sov där en halv natt då jag plötsligt sprang ner till mina föräldrars sovrum, då min pappa undrade vad det var, då jag inte kunde svara för att jag var så skräckslagen. Nästa dag så frågade min pappa mig varför jag inte ville sova där och svarade efter en lång stund att det var en äldre farbror som stirrade på mig när jag skulle sova, min pappa blev däremot chockad eftersom att jag aldrig någonsin hört talas om spöken/ vållnader förut, men han försökte att tuta i mig att det bara var en inbillning, Några nätter därefter så somnade jag uppe på mitt rum, och sov hela natten lång, på morgonen kom min pappa upp för att väcka mig då jag inte låg i sängen, men han hörde mig ifrån "den inbyggda" garderoben, han öppnade den och frågade vad jag höll på med, arg som ett bi som jag var skrek jag skit i det du, ett ordspråk som mina föräldrar eller någon runt omkring aldrig använt. Natten därpå vaknade mina föräldrar att min lillasyster skrek hysteriskt, mina föräldrar sprang upp till henne och försökte sansa henne, och det gick inte hon bara fortsatte och skrek tills jag kom in i rummet och sa " ta det lungt, du behöver inte vara rädd, "dom" är okej". hon tystnade och somnade slutligen. och självständig som jag var gick jag oxå och la mig o sov. dagen därpå frågade min pappa mig vid frukosten varför jag hade ändrat mig att sova uppe i mitt rum efter det att jag varit skräckslagen vid första natten, då jag svarade att " de skall ni skita i, men jag kan säga det till er ändån, Farbrorn som dog här i huset innan vi flyttade hit, dog i mitt rum. Han är snäll emot mig, det tycker jag att ni skall förstå. om jag låtsas sover så går han fram till mig tittar på mig och går vidrare ut igenom väggen vid fönstret. Mina föräldrar vart konfundersamma eftersom att jag hade börjat svära och dom viste inte vad jag fick det ifrån. Detta är något jag inte kommer ihåg själv utan det har mina föräldrar berättat för mig. 3 år gammal var jag då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *