Mannen I Mitt Rum!

ja då tänkte jag berätta min historia. Det började med att vi började renovera mitt rum,rev ner en vägg osv när mitt rum blev klart (på min födelsedag) så skulle jag sova allra första natten i mitt nya rum. Första natten gick bra. men nästa natt… precis när jag skulle byta om till pyjamas så känner jag mig helt plötsligt iakttagen och jag kollar runt i rummet men kan inte se något tänker att de bara är nåt jag inbillar mig och lägger mig ner för att sova. Precis när jag ska sluta ögonen känner jag en kall bris komma och hela jag blir kall.Tänker ännu en gång att det bara är inbillning och försöker sova igen,gör precis som förra gången sluter ögonen och slappnar av.Då känner jag att de börjar lukta en som ruttna egg och vinäger och jag blir lite skakis går upp tänder lampan och går och kollar om min syster glömt ta ner något ifrån datarummet men hepp där står inget,går tillbaka och lägger mig och somnar sen sover jag bra hela de natten. sen hände de inte något annat förns en vecka. Jag hade gått och lagt mig och somnat sen vaknar jag av att jag inte kan röra mig och nästan 'kämpar' för att nå lampknappen tills slut kommer jag loss och kan tända lampan och kollar på klockan,klockan är 04:53 och jag låter min blick följa så långt ljuset går då jag ser en man klädd i svarta kläder men jag kunde inte se ansiktet och jag blir så rädd att jag faktiskt skriker och springer därifrån.Sen sov jag i soffan i flera månader tills mamma och pappa ringde efter ett medium som kom och kollade igenom mitt rum och hela huset och han sa att jag hade en manlig närvaro i mitt rum så jag berättade om vad som hade hänt och han nickade bara sen så kallat 'renade' han vårat hus och 'stängde' mig (jag är väldigt mottaglig eller vad va de var han sa)sen gick jag upp i mitt rum igen och de kändes som om det var ett helt nytt rum;) Tack för att ni läste M.V.H Mickis/Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.