(Marijona) Om gentlemannen

Hej! Om det är sant, att man har levt under samma tid som han, men då med det modet, så förklarar det ju till viss del varför man gillar den klädstilen av många. Jag vet att det var vanligt under den perioden i England. Medn jag vet inte om det har funnits i svergier osv. Har en ny fråga om gentlemannen. När man tänker lite grann på denna gentleman, så känns det som om man ska börja kalla honom för Gerhard, eller liknande. Från vilket land kommer han ifrån? Kan han finnas i nån gammal kyrkbok? Kan det kanske finnas några gammal och välbevarade tavelmålningar kanske?

Hej! Jag är dålig på namn och det är bara ibland som jag får fram något. Han känns som en britt/engelsman från det övre skiktet samhället, kanske inom adeln. Han hade stort ansvar på båten men kan inte reda ut om det är ett handelsskepp eller ett krigsfartyg( de visar mig Pirates of Caribien!). Känner du dig "hemma" med namnet? Känns som om det är rätt men jag vågar inget säga! Kan inte förnimma någon målning men varför inte? Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *