medial eller inte?

Hej! =) för ca 7 år sen när jag var 14 (idag 21) och min lillasyster som då var 12 (Idag 19) var ute och gick med en liten flicka som hette Julia och hennes bror Jonas. Julia och Jonas mamma sa att Julia hade lite feber men de va inte nån fara trodde hon. När vi hade gått en bit med dem säger jag utan att tänka mig för vad jag säger att jag vill inte gå ut med Julia och Jonas för jag känner att det kommer att hända nåt. Detta släppte jag ganska så snabbt, men dagen efter ringer Julias mamma till mig och min lillasyster och säger att Julia är död. De senaste 7 år har jag undrat va detta nåt någon från andevärlden sa till mig eller är vad va detta? jag pratade med Julias pappa, han tror att de är en gåva från Gud vi har aldrig fått skulden för Julias död, Det visade sig att hon hade RS-virus. idag är julias familj grannar med mina föräldrar. =) MVH// S

Hej S! Du fick en föraning om Julias bortgång.Svårare än så är det inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *