min bästa vän

hej igen, ja skicka in en fråga för ett tag sen men fick ej något svar. men jag bryr mig inte så mycket om den just nu. nu vill jag veta något mer värdefullt <3 nu på senaste tiden har jag tänkt mycket på min morfar som dog för några år sen. och tidigare idag kollade ja på hemvideo där han var med och där hade han bara ungefär 10 dagar kvar att leva. han hade hjärnblödning men INGEN i min släkt visste att han var sjuk. idag när ja såg på den så upptäckte jag att han verkade ganska nere och deppig. och jag kommer håg att han tog tag i mig oc höll om mig som han visste att han skulle dö snart. jag stog min morfar väldrigt nära och han var en pigg oc glad gubbe som var 80 år men ändå följde med till badhuset och hoppa från trampoliner haha. Ja älska och än älskar jag han. han var som min bästa vän jag har aldrig känt att han har varit nära mig och aldrig gett mig ngt tecken jag undrar bara om han är med mig och mormor ofta? när kommer han visa sig för mig eller höra av sig. jag skulle verkligen göra vad som helst för att känna av han någon gång. bara vad som helst bara visa att han finns här. skulle uppskatta väldigt mycket om du kunde medela det till honom. mångamånga kramar Emma. W ps. skulle va trevligt att höra något från min lillebror ludvig. kram igen hihi

Hej! Jag ber jättemycket om ursäkt för att du inte fått svar! Det är absolut inte min mening!!!! Jag försöker svara på alla frågor och skulle du inte hitta dina svar på spalten kolla din mail! Vad gäller din morfar så får jag in en man och jag beskriver honom som jag ser honom och du får säga till om det är din morfar. Han är vithårig, tunt hår, när han mådde som bäst hade han en liten kulmage och var inte direkt smal, lång. Han blev lite grå i huden den sista tiden och gick ner i vikt. Han har en rödrutig skjorta av lite tjockare material. Han kommer att höra av sig till dig men när kan jag inte säga då tiden inte existerar där uppe på samma sätt som här hos oss. Jag kan inte veta hur han kommer att besöka dig men troligtvis genom dina drömmar. Han har fullt upp där på andra sidan, han hälsar på alla som gått vidare till andra sidan han har inte glömt er! Han kommer när han hinner!!! Jag behöver inte meddela honom då han hör dig när du pratar med honom! Detsamma gäller din lillebror. Jag hör någon skratta i mitt öra och det är Ludvig som leker kurragömma med någon på andra sidan. Många kramar till dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *