Min bror

Hej Min tvillingbror dog redan vid födseln och det sägs att förlorar man sin tvilling så kan man inte leva fullt ut. Jag har många gånger undrar om det är för att han dog som jag inte känenr mig hel och så undrar jag varför han dog och hur han mår om man kan fråga så. Tror det skulle kännas bättre för mig om jag fick veta. Vill bara ha ett svar om det verkligen är han ni får kontakt med. Hoppas så jag kan gå vidare. Tack på förhand. lelle

Hej Lelle! Förstår om du inte känner dig hel då ni delade en start. Att han dog var ett beslut från hans sida men jag kan inte sätta fingret på varför han tog detta beslut. Känns lite som om han återfötts och att ni kommer att finna varandra igen men det tar tid. Han mår bra. Hoppas detta hjälper dig att gå vidare! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *