Min dotter../vem är hos oss?

HEJ, jag hade egentligen tänkt lämna detta nu men blev lite nyfiken av din "lektion". Menar du nu att även jag är öppen för detta och inte bara min dotter?Jag är inte så säker på att jag vill lära mig hitta mitt mentala rum:) men då jag läst dina svar till andra upptäcker jag att mycket av detta har skett här. EX hjärtklappningar har jag satt på ångest och trötthets kontot.Kistan jag pratade om att vi har har ju funnits i vårat hem i 10 år,men det är först nu 2år bakåt jag har "märkt" konstigheter. Min pappa är adopterad så det är lite svårt att söka i saken.Kistan tillhörde dock hans adoptivföräldrars bästa vänners familj.Vad beträffar hästar och ängar har jag ingen aning.Min dotter har ett brinnande intresse för hästar och har alltid kunnat en massa om dem.Ingen vet var hon lärt sig det. hoppsan;) blev visst lite långt.. Kommer du på något vore det kul ifall du skrev det, annars önskar vi en god jul dit oxå. Åsa

Hej Åsa! Ja du är väldigt "öppen" och har förutsättningarna för medialitet men jag uppfattar också att du inte tänkt på dig själv på det sättet. Det jag finner intressant är sambandet med att din dotter är så ung/liten och att det är först det senaste 2 åren du börjat märka saker. Det tyder på att det mycket är genom din dotter aktiviteten ökat eller genom hennes öppenhet, har du blivit uppmärksam. Det andra som får pusselbitar att falla på plats bättre är att du nämde att din pappa är adopterad.Det förklarar varför jag fått dubbla budskap vad gäller hans tillhörighet(er släktlinje) och varför energier och närvaro känns bekant(bär samma signatur som honom och er familj)men ändå är främmande. Det kan ju faktiskt vara så att avlidna anhöriga som är hans biologiska släktingar söker upp honom och er för att se hur ni har det men för dig blir det ju främmande och konstigt då du inte känner dem. Jag får alltså information från två olika släkthåll som har anknytningar till er.Det förklarar varför jag fått så olika svar,haft svårt att länka. Det var alltså bra för mig att höra för att jag själv ska förstå vad som blev så knepigt för mig. Detta med hästar verkar komma från din pappas biologiska sida och har förts över till din dotter.Som exempel. Är det något annat,vad som helst så är det bara att skriva! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.