Min farmor visste att tiden va kommen

Är väl ingen spökhistoria men… Min farmor dog förra året av ålder. Men innan hon dog så hade hon berättat för min pappa att hennes gamla klocka hade börjat låta när den inte skulle det, den skulle låta vid varje timme men lät lite då och då. Min farmor sa att hon visste att hennes föräldrar och släktingar ropade på henne och att det snart var dags. Hon dog inte långt efter det och efter hon dog har inte klockan låtit mer än vanligt. Jag som aldrig har trott på övernaturliga saker fick mig en chock, min farmor visste att tiden var kommen och att hon skulle möta hennes släktingar på andra sidan. Fint tycker jag! Känns bra att hon tog det så bra och jag hoppas jag också gör det när min tid är inne… ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *