min framtid

Hej Marie! Jag undrar bara lite om hur min framtid ser ut, de närmsta åren. MVH/Daniel

Hej Daniel! Min guide ger följande svar. "Sluta titta i kristallkulan efter din framtid då det begränsar dig i ditt tänk och i ditt sökande. Våga lita till din egna intuition om vem och vad du är. Du behöver möta nya människor och nya kulturer,se dig om i världen och ut och res eller våga möt nya kulturer på hemmaplan. Beblanda dig med sådana som är olik dig då de kan tillföra dig mer än andra. Du behöver bryta invanda gamla mönster och våga göra något annorlunda och nytt som har med kulturer att göra,nya kulturer och nya möten med andra kulturer." Jag vet inte varför jag får detta svaret och inget annat men det kanske du själv förstår bättre.Du får fundera ett tag. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *