Min guide?

Hej! Jag hade en dröm för ca ett år sedan och har grubblat över den sedan dess. I drömmen fick jag besök av en man, han hade långt vit hår och såg både gammal och ung samtidigt på något vis.Han hade en ljusblå särk på sig och kom med ett budskap: han sa att det inte är meningen att jag ska ha barn i detta liv för jag har fullt upp med mig själv.Jag vaknade strax efter detta och låg och tänkte på det och helt plötsligt fick jag namnet Jesaja till mig, jag antar att det är hans namn.Jag frågade ett medium om detta men hon sa att guider inte kommer med sådana budskap. Men jag tror ändå att han sa så för att hjälpa mig,jag har nämligen inte någon barnlängtan och vill inte ha barn men ibland har jag vacklat i min övertygelse och undrat om jag verkligen gör rätt och om jag inte går miste om något.Vid ett sådant läge tror jag därför att en guide gör undantag för ödesmättade budskap när det gäller att rådgöra med en. Så min fråga är – var det min guide lr någon annan, och heter han Jesaja?Kan du i så fall berätta mer om honom?Eller var det bara en skräpdröm? Mvh Linda

Hej Linda! Jesaja låter bekant och han gav dig ett budskap men det känns som om du frågade honom om just detta med barn. Vad gäller beslutet om barn så är det endast du och ingen annan som kan ta det beslutet. Jag vet inte mycket om honom men du vet mer om honom om du rannsakar dig själv!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *