Min guides namn?

Hej! Många har frågat här vad deras guide heter och ser ut. Kan du få fram vad min heter? Hur ser hon/han ut? Har jag flera? Måste också fråga, håller Du kurser? vart då isådanafall? Ha de bra! kram hanna

Hej Hanna! Du har en flicka vid din sida och jag blir lite förvirrad då hon ena stunden visar sig som fattigt tiggarbarn för att i nästa visa sig som en flicka i ett välbärgat hem och det kan betyda att hon blivit adopterad och därigenom gått från ett tragiskt liv till ett lyckligt. Hon ger mig flera namn med de jag fastnar för är Siri och Siv. Håller inga kurser men kanske något att ha i tankarna! Jag hjälper många på distans och det är allt från skydd till rening av hem och människor osv osv. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *