min hund

hejhej , min dvärgpudel ceasar dog för 4 dagar sen och nu har vi börjat märkt att han har börjat att gå igen. Han dog väldigt hastigt och vi alla hann inte riktigt säga farväl så mkt som vi och han kanske hade velat. Men vi har sett honom och hört honom och kännt honom. Och idag när jag skulle gå in genom dörren så såg jag han och sen svimma jag av. De är som han har blivigt starkare, och vi vet inte vad vi ska göra för våran mamma har fortfarande kvar alla hans nallar och halsband och tillome en hårtuss av honom. Och sen pratar hon med honom hela tiden. Tänkte om ni hade nått tips för hur vi kan göra för vi vill ju att han ska gå vidare.

Hej! Det ni kan och bör göra för att få honom att gå vidare är att låta honom göra det! Gör av med hans leksaker och annat som knyter honom vid er och jag menar allt som har med honom att göra. Om ni inte vill ge bort det begrav sakerna där ceasar ligger eller bränn det. Gott nytt år! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *