Min kära vän!

Har en mycket speciell vän som jag håller av mycket men som tyvärr kämpar mot sjukdom. Jag är enormt orolig för henne, stå inte ut med tanken att förlora henne kan du säga något om hur det kommer att gå för henne? Hon är i full färd med att flytta också vilket jag tror kan göra henne gott men tyvärr är det inget bot mot sjukdom. Mycket tacksam för ett svar så snart som du kan. Tack på förhand.

Hej! Din vän kämpar och hon har en otrolig tur som har dig som vän! Jag kan inte se sjukdomar eller något annat – eget val- så jag kan inte säga hur det går med den delen men jag ser att hon är en kämpe och hon ser ljust på framtiden vilket hon hoppas du åxo gör. Ta en dag i taget, se ljuset där framme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *