Min karriär och framtid…

Hej!! Först vill jag bara tacka för att du tar dig tid att svara på alla mina frågor!! 🙂 Kommer hela tiden på nya saker som jag undrar. Nu till frågan… Jo jag undrar om jag kommer att komma in på det gymnasium jag vill nu till hösten. Jag kom in på preliminär intagningen men med inte allt för stor marginal. Jag är egentligen ganska intelligent men den stökiga och för mig fruktansvärt jobbiga skolmiljön förstör betygen för mig och gör att det känns rätt hopplöst. Kommer det att förbättras i gymnasiet? Hur kommer det att gå sedan i arbetslivet? Kan du se om jag kommer att ha god ekonomi och på ett ungefär vad jag kommer att jobba med? Detta är så betydelsefullt för mig! Tack på förhand!! /Oskar

Hej Oskar! Du kommer långt i livet vad gäller arbete och ekonomi men det kan vara kämpigt till och från så ge inte upp! När du kommer in i en svacka se det inte som ett hinder utan en möjlighet! Du kommer att lyckas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *