Min mamma

Hej! Eftersom du hjälpt mig så mycket med mina tidigare frågor så frågar jag dig igen nu. Det gäller min lilla mamma, hon har tyvärr blivit väldigt glömsk o ganska förvirrad i bland. Kan jag på något sätt hjälpa henne så hon kan bli bättre eller finns det någon typ skyddsängel jag kan be som hjälper henne? Jag pratar ofta med våra släktingar de som jag vet stod mamma väldigt nära men som har lämnat oss här om hjälp men jag vet inte om de kan. Både jag o min pappa blir väldigt ledsna när vi ser henne på detta viset o vill inget hellre än att hjälpa henne på bästa möjliga vis. Då jag känner mig så maktlös o villrådig så ber jag nu dig om hjälp. Och till sist vill jag bara fråga om min dotter kommer att ta sig i kragen o hälsa på sina morföräldrar innan det är för sent? Hon har inte hört av sig till dem på ca 2½ år o det gör så ont i mig för jag vet att även de saknar henne o undrar varför hon aldrig hör av sig. Stort tack för vad svaret än blir! Kram Annelie

Hej Annelie! Det är en svår period för er vad gäller din mamma men om du ber om hjälp så kommer den! Ser ut som om hon har sina mor- farföräldrar på andra sidan och de kan hjälpa er om du bara ber dem om hjälp! Vad gäller din dotter ser det tyvärr ut som om det är försent när hon väl tar sig i kragen men jag hoppas jag har fel! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *