Min mans morfar

Hej Evy! Jag har en fråga om min mans morfar. Han avled söndagen den 30.1. klockan 11:43. Min man, som arbetade i maskinhallen just då, sade att just den tiden var det som att någon skulle ha skramlat med målburkarna och sedan stått bakom honom…Var det hans morfar eller bara en tillfällighet? Eller hans fantasi? Och så skulle jag fråga; Han ville aldrig bli bränd när hans tid var inne, men ingen har råd att ge honom den begravningen han ville ha. Kommer han till Helvetet för att han blir bränd, som min svärmor säger? Eller finns han "ingenstans" som min man säger? Och är han arg för att han inte fick som han ville Och en sak till: Har han besökt min mans mormor eller min svärmor efter sin död ( åtminstone svärmor säger att det en natt kändes som att han stod där…)?

Hej! Det som din man hörde var ett meddelande från hans morfar. Morfar har det bra och han har inte hamnat i helvetet eller i limbo- han har gått över till andra sidan och han har det bra trots att han inte begravdes som han ville.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *