Min pappa.

Hej Marijona och tack för det svar du gav mig tidigare angående min pappa. Jag har en fråga till om honom som gnagt i mina tankar sedan han gick bort.Jag fick ju på omvägar veta att han gått bort, men jag vet inte vad han dog av.Har ingen att fråga om det.Dog han hemma, eller på sjukhus, och vad orsakade hans bortgång??? Sedan undrar jag om du kan få fram vem det var som viskade mitt smeknamn på min Mp3-spelare härom natten. Blev väldigt förvånad men samtidigt glad när jag hörde det:) Vore sååå tacksam om du kan få fram några svar till mig. Kram B

Hej B! Jag tycker mig ana en sjukdom bakom din pappas bortgång men han var medveten om den in i det sista. Har svårt att säga om han gick bort hemma eller ej-suddigt. Det var din pappa som pratade med dig via din mp3-spelare. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *