Min ring

Hej jag har tappat bort min fina guldring som jag fått i gåva av min moster.Jag vet inte om man kan fråga om borttappade smycken men jag vore verkligen tacksam om ni kan få fram någon form av information var den är. Jag hade den i en röd liten ask i ett smyckesskrin men nu hittar jag den ingenstans.Vore tacksam över något liten hint om var den kan vara eller var jag ska söka!Jag känner mig desperat!!!tack på förhand! Nina

Hej Nina! Detta är inget jag har mycket hum om men jag får upp att någon "lånat" ringen med asken, titta och beundra den kanske men fick panik och lade den någon annanstans. Hade du skrinet på en stor byrå eler liknande? Titta bakom tunga möbler. Kan inte svära på att det är rätt men det är bilden jag får fram. Hoppas du hittar den annars får du be din guide om hjälp! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *