Min sons framtid.

Hejsan och tack för de uppmuntrande svaren du gett. Kan du möjligen säga något om hur framtiden ser ut för min älskade son, jobb, skola, flickvän, vänner???? Han är väldigt ensam och precis som jag svårt att lita på folk pga svek hårdast är att både hans syster och pappa ignorerar honom hur man nu som förälder kan vända ryggen till sina barn, själv saknar jag min dotter enormt mycket men hon vill inte veta av mig heller. 🙁 Stort tack för ett svar.

Hej! Din son är en speciell person som kommer att få speciella vänner, jobb och flickvän.:) Han går igenom dessa prövningar då han klarar dem och detta är lärdom för honom- inte mina ord hans guides. Din dotter kommer till er men just nu är hennes tankar inte hennes egna hon måste inse saker och ting och det kan tyvärr ta tid men hon kommer. Att han kallar sig pappa förstår jag inte då han inte beter sig som sådan. Längre fram i sonens liv kommer pappan att vilja ta kontakt och det är bara upp till sonen hur det ska bli. Pappan har inget att säga till om eller fråga efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *