mina bröder verkar vara tillbaka

Hej börjar från början, ja har två bröder som skulle vart 27 år nu dom gick bort i plötslig spädbarns död och vart bara 1½ månad och dom vart födda i vatten. dom skulle vart äldre än mig och skulle dom överlevt så skulle inte ja funnits för mamma o pappa ville bara ha 3 barn. Allt började för ca ett år sen lite smått som man inte riktigt tänker på. Men igår så fick vi t,o,m lämna lägenheten för de gick förlångt. Det var ja,min sambo,hennes bror och en kompis. Vi satt och kollade på film vid ca 23 tiden. Då katten började bete sig konstigt och stirra in i badrummet. Katten vägrade gå in i badrummet när det var tänt, men släckte man så gick katten in och fräste och reste ragg mot badkaret. Sedan hörde vi ett klickande ljud från badrummet ungefär som en bläckpenna, ingen kran droppade, Så vi skulle se om vi kunde få sakerna på film. när vi filmade så kom det ett lustigt 'ljusklot' bara på filmen i storlek med ca en femma. Då gick ja för att testa en annan sak i badrummet med en tändare (fläckten va av) och lyset släckt då va tändaren normal med lågan, när ja tände lyset och testa samma sak så drogs lågan mot mig och sedan började 'flamma'. Kännde en rysning genom hela kroppen och sedan vart det riktigt kallt, så gick ut till hallen och satte mig vid elementet för att värma mig då filmade kompisen mot mig och 2 st 'ljusklot' åkte vid mig men inte dom andra. Tänkte direkt på mina bröder då. Vi testa en sista sak med 2 enkronor och ritade runt dom för att se om dom skulle flytta sig ca 10 min senare låg dom ca en halv cm från ringen den låg i. Sedan började låta mycket mer från badrummet. Så ja sa att ja tänker åka till deras grav direkt (kl 00:30) frågade om dom andra ville med och ingen ville vara kvar i lägenheten. när vi skulle gå ut så måste man gå förbi badrummet kändes som om ja inte riktigt ville/kunde gå förbi där. sedan åkte vi mot graven och lade varsin krona på graven (lägger alltid en krona) och då sa ja – hej Emil och Anders ni får gärna vaka över mig men skräm oss inte. Direktnär vi vände oss och gick mot bilen så plinga min mobil till som ett sms skulle kolla och ja hade inte fått nått sms. Om nån av er läsare har något tips på hur man kan få dom sluta, så kan ni maila mig svar på honda_nicko@live.se Mvh nicklas johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *