Mitt förra liv+ lite orosmoln

Hej! Jag vet inte hur det här kommer att låta men jag skriver mest för att jag är nyfiken…. Min fråga: Kan du se vem jag var i mitt förra liv och om jag händelsevis kan ha left under 1960-talet (jag är född 1990) eftersom jag känner att jag hör mer hemma där än i denna tid. Sen har jag drömt om The Beatles och det är nu det blir lite konstigt, finns det en chans att jag kan ha känt någon av dem i ett tidigare liv? speciellt John Lennon? Sen har jag bara känt av att något kommer hända med Paul McCartney, ser du något? Aja, jag må låta som världens "nutcase" men nu har jag iaf frågat -Ingrid

Hej Ingrid! Om du är världens nutcase så gör jag dig sällskap! Du har inte levt på själva 60-talet men du har följt The Beatels från din plats på andra sidan så att säga! Du har någon kontakt med Lennon men jag tror det mer är så att ni kände varandra på ett annat plan i ett annat liv och därför känner du ett band med honom. Känner tyvärr inget med Paul. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *