Mitt hus

Hej! Det här hände för ca 1 år sedan, jag, min syrra och hennes två kompisar var ensamma hemma och vi spelade fia med knuff där uppe på övervåningen, jag berättade nåt läskigt (minns inte vad) till min syrrar kompis som satt vid ingången till mitt rum, hon stängde dörren til mitt rum och vi gick ner till nedre våningen , dörren var fortfarande stängd. Min syrra ringe till min mamma och sa att vi skulle handla glass, då precis hör vi en stor duns uppifrån mitt rum, när alla var på nedre våningen. Alla sprang ut ut huset, när vi kom in igen så skulle vi gå upp för att se vad som ramlat, då var min dörr helt öppen. En annan händelse som hände igår kväll var att min mamma och pappa hade gått och lagt sig, min syrra också. Jag satt vid datorn i mitt rum och då ropar linnea "vem är det som går i hallen?" Då lyssnar jag och hör steg i hallen, och dammsugaren välter också, sedan fick min syrra sova i mitt rum.. Vad kan finnas i mitt rum, är det nåt övernaturligt? 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *