Mitt röriga liv

Hej! Skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara på mina många onh stora frågor. Känns som mitt liv eller min familjs liv är väldigt rörigt sen en tid tillbaka. båda vi är arbetslösa, undrar om du kan se hur ekonomin löser sig? Och om du kan se när jag väntas få ett arbete? Och vad jag kommer att arbeta med? Sen väntar vi på en tingsrättsförhandling och undrar om du kan se redan nu vad det kan bli? Undrar också om vi kommer att få sälja huset och hur det löser sig med nästa boende? Är innerligt tacksam för alla svar du kan ge. mvh: Anna

Hej Anna! Det snurrar runt om er och det känns som jag befinner mig i en twister- orkan/virvelvinv. Jag skulle behöva veta lite mer privat så kan du skriva till min mail kan jag försöka hjälpa er! 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *