Mobilen-Fråga besvarad 2014-12-26

Hej
När jag var hemma hos min kompis Ulrika i Lördags 18 Okt så började hennes mobil telefon helt plötsligt spela musik. Vad kan det ha varit? Hon har fått svar förut att hennes lägehet är besökt. Inget illa men ändå. Hennes radio i köket har också helt plötsligt satt på sig själv. SNÄLLA du kan du se varför?
Mvh madelaine

Fråga besvarad 2014-12-26
Hej Madelaine!
Jag har ingen förklaring till varför din väns mobil började spela musik plötsligt. Det har hänt mig också ibland att min mobil börjar leva sitt eget liv 🙂 utan att det är något spöke i farten och inte heller något  annat övernaturligt som är orsaken.
Men det andra du berättar om hur radion sattes på av sig själv det kan jag faktiskt uppfatta är något som hänt hemma hos din vän flera gånger. Jag kan även uppfatta att samma energi ande också kan spola några extra gånger i toaletten eller sätta på vattenkranen i duschen och även vid något tillfälle har kranen börjat spola av sig själv i köket.
Dessa fenomen har vi anden “Henric” att tacka för. Det är ett av de namnen han ger mig. Han visar tre namn Henric , Stefan och Mattias och jag vet inte varför. Så jag skriver alla tre namnen.

Jag kan uppfatta en man som visar sig som  30- 35 år då det är så han väljer att visa sig även om jag känner att han var äldre  ( kring 50-55 ) när han avled men föredrar att visa sig i denna ålder som var hans “favorit tid i livet”. Han verkar vara någons morbror eller mors bror eller bror till någon men jag vet inte om det är till din vän.

Jag får inga svar på det. Han visar sig som ca 1.82 cm muskulös med en röd rutig flanell skjorta med uppkavlade ärmar och han har slitna jeans på sig och grova kängor som ser ut som arbetskängor. Han har mörkbrunt lite ostyrigt halvlockigt hår till axlarna som han har uppsatt i en slarvig svans och ganska ostyrig lång sned lugg ,orakad och koppar grön melerade ögon. Han tänder cigg om och om igen och röker Marlboro cigaretter det guld färgade paketet.
Runt halsen bär han en kedja med ett smyckes hänge som föreställer en  Thor hammare av silver och på höger arm visar han en tatuering av något som liknar en björn och möjligen en “Indian med fjäder och pipa”,svårt att säja.
Anledningen till att jag kan beskriva honom är därför att han fortfarande är kvar hos din vän och jag uppfattade honom nu när jag tonade in på din insända fråga och han ber mig att hälsa till dig och din familj och även din väns familj “God Jul och Gott Nytt år “och han vill sända meddelandet “Ta tillvara på den grå vardagen ! en dag är den plötsligt borta och du inser att du missat massor för du trodde dagen skulle bli bättre nästa dag eller nästa “för fan lev idag “! ” (ursäkta svordomen men jag bifogar original hälsning 🙂 )

Jag hoppas att du ,din familj eller din vän vet vem detta är… annars får du återkomma och jag får se om det går att klargöra mer vem detta är som verkar känna er väl.

Önskar dig en God Jul & Gott Nytt År !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★☆¸.•°* ˜★
★Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *