Någon går på övervåningen

Hej igen! Här nedan kommer mina frågor och dina svar som jag bara kopierat in. Första gången jag skrev var 14/11 och andra gången den 16/12 Maila gärna mig! Datum: 2010-11-14 Från: Karolina Fråga Hej! Var hos min faster i eftermiddag och hämtade min son som sovit över där. Under tiden vi samtalar hör jag tydligt att någon är på övervåningen. Samtidigt som jag hör detta berättar min son att han tidigare idag hört att någon gått/varit på övervåningen när han var själv en stund och när han säger detta slutar det på övervåningen. >> Svar på frågan Hej! Skulle behöva veta lite mer om huset ni bor i. Är det ett nytt eller ombyggt hus ni bor i? Datum: 2010-12-16 Från: Karolina Fråga Hej! Jag har varit inne på denna sida ofta och letat efter svar från dig och idag skulle jag skriva och fråga om och hittar då ett sätt att söka upp min fråga och hittar på det sättet ditt svar. Tack! Du ser här nedan min fg fråga och ditt svar. Huset är byggt på 30-talet. Många har bott där, det är stort och det har genomgått omfattande renoveringar. En stor tragedi hände min faster 1986. Tidigare ägdes det av en släkting. Tack för din hjälp. Har läst andras frågor Kan inte låta bli att fråga om jag själv har någon som går vid min sida och i så fall vem? Född i december 1970 i Småland. Är det något du behöver veta? Mailar du mig eller hittar jag svaret här på sidan. TUSEN TACK! Karolina

Hej Karolina! Jag ser att du har många vid din sida men speciellt en kvinna som jag skulle vilja datera till 14-1500- talet. Hon är inte någon släktning till dig hon har bara valt att vara just din guide. Vad gäller huset är det något med husgrunden som stört anden. Tror det är en kvinna, från 1870- talet. Hon är orolig som om en hemlighet har röjts då huset byggts om osv. Vad har egentligen hänt här? Det jag har fått upp vill jag helst inte ta upp här så kan du skriva lite till min mail? Jag kan skriva vad jag tror har hänt om du vill men jag behöver din mail först. Tack själv! v

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *