Någon som besöker mig?

Hej. Jag har känt av lite grejer hemma hos min pappa, men jag är den enda i familjen där som har gjort det. Och jag undrar ifall det är någon som vill mig något? I morse när jag vaknade så låg min plånbok bredvid mig i sängen, och jag kan omöjligt ha lagt den där. Ingen i familjen har varit i mitt rum, och när jag somnar så vaknar jag alltid i samma ställning och rör mig inte alls när jag sover. Har aldrig gått i sömnen eller nånting sånt. Så jag förstår inte hur den kan ha hamnat där.. Sen efter några timmar så skulle min pappa skjutsa mig till min mamma, är ensam i hallen och när jag böjer mig ner och ska ta på mig skorna så får jag en klapp eller något i mitten av ryggen.. Har tidigare hört ljud inne på toaletten, som att det står någon i ett rum bredvid och borstar tänderna med kranen på. Finns inget rum bredvid. Sen när jag duschade en gång hörde jag att någonting landade på golvet bredvid badkaret, så var det spaden till kattlådan som flygit en liten bit. Vet ej hur med tanke på att den låg mitt på kattlådan innan jag hoppade in i duschen. Samma kväll lade jag mobilen på mitt täcke och gick på toa, när jag kom tillbaka låg den på lakanet strax under kudden. Jag förstår verkligen inte vad det är som händer, blir jätterädd och jag tror verkligen på spöken. Hoppas på att kanske få någon ledtråd på vad det är iallafall. Tack. /Emma

Hej Emma! För det första behöver du inte vara rädd då det inte är någon som vill dig illa! En ung tjej/kvinna står vid din sida och ni har något band sedan tidigare liv. Hon är ca 15-17 år, smal och blek av sjukdom, klädd i vitt nattlinne och jag tror hon levde och dog i slutet av 1800-talet-början på 1900-talet. Får bilder på Titanic men hon dog inte på båten, det gjorde du. Ni var syskon tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *