Några fler frågor ..

Hej igen, kommer med lite mer frågor. Tack föresten för svaret på min andra fråga! Men nu till frågorna: 1) Kan du se vad jag var i mitt tidigare liv? Höll jag på med hästar? Enligt en "spådam" så har jag och min ena häst levt ihop i vårt förra liv. Kan du se om det stämmer? 2) Vem är min guide/skyddsängel? 3) Kan man återfödas som ett djur? eller "väljer" man den saken? Tack på förhand mvh micha

Hej Micha! 1. I ett av dina föregående liv var du en ung dam som levde ute i vildmarken och tog hand om vildhästar.Du fångade in dem och lärde dem att lita på människan.Där fanns speciellt en häst som var mörkbrun och väldigt stor som skadade sig i ett ben.Han fastnade i några taggbuskar av ngt slag som "lindar om sig och fastnar". Du hjälpte denna häst som fick ditt förtroende.Denna häst följde dig hela livet.Detta hände i Texas.Du hade rätt morderna typiska cowboykläder så det kan inte ha varit allt för långt tillbaka. Jag kan anta att det är detta liv spådamen kunde länka till.Ditt namn då var "Irenee".Och det känns som att den hästen är av samma energier som den som står dig närmast nu(då kallade du hästen "Brownie" för att han påminde dig om chockladcookies/ngn slags kaka med chockad). Jag kan inte säja spiksäkert att det är det men mycket talar för det.Det är alltid svårare att avgöra med djur.(iallafall för mig) 2.Den framträdande guiden som visar sig vid din sida är en ande som visar sig som en ung kvinna och kallar sig "Mandy".Att hon visar sig nu kan också bero på att jag just länkat till ditt föregående liv där hon var en av dina närmaste vänner.Ni hade båda hand om vildhästar.Men hon finns iallfall nu vid din sida och står för uppriktighet och strävan frammåt mot uppsatta mål.Hon hjälper dig att vara målmedveten och delvis tävlingsinriktad på ett positivt sätt.(Du kan mycket väl ha flera guider men de har isåfall backat undan för henne,just nu) 3.Det där finns olika åsikter om beroende på vilken religion/tro man tillhör.Vissa tror ju att man som människa straffas genom att tex återfödas som en mask. Jag har iallafall inte stött på något sådant som medial. Människor är visserligen ett däggdjur men återfödelsen brukar ske inom den egna arten.Dvs en häst brukar inte bli en människa osv. Men däremot kan jag inte säja att det aldrig hänt att människa blir djur och vice versa. Däremot har jag sett att djur som stått människor nära följer dem till andra sidan och umgås med varandra på andra sidan. Jag har ofta sett djur vänta på människor som är redo att "kliva över".Jag tror vi människor har något att lära av djur och därför finns de vid vår sida som en egen art och återföds som en egen art. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *