några händelser jag har varit med om..

Hej, jag tänkte berätta lite om vad som har hänt mig.. Inga jättegrejer men aja.. Börjar med det som har hänt nyligen, där jag bor nu. Alla gångerna har hänt när jag har varit själv hemma. En kväll när jag satt med min dator i vardagsrummet, hade jag en känsla av att någon stod och tittade på mig, sedan sattes radion på av sig själv(den stod 3 m ifrån mig), jag gick och stängde av den och för säkerhets skull dorg jag ur sladden till radion också. Bara några sekunder efter att jag har satt mig vid datorn igen, hör jag att någon ropar mitt namn flera gånger! Jag blev som förstelnad, eftersom att det lät som att kom ifrån det rummet jag var i, men icke! Jag var själv hemma.. En annan gång sent på kvällen, då jag skulle gå ut på en kvällspromenad med min hund, innan släckte jag noga ALLA lampor i lägenheten innan jag gick ut. Men när jag kom hem igen så var det tänt överallt! Jag blev lite förvirrad först, men jag var absolut 110% säker på att jag hade släckt alla lampor. En annan väldigt konstig men lite komisk sak som har hänt ett antal ggr, är att vår mat bara försvinner, INGEN av mina rumskompisar eller jag hade tagit den, detta kan vara väldigt irriterande ibland! Jag tänkte även berätta NÅGRA händelser från när jag var yngre(6-13år) och bodde i en gammal villa på landet med min pappa,styvmamma och syskon. 1.När jag var ca 8 år, låg och sov på mitt rum så vaknar jag av att någon skakar mig, men när jag öppnar ögonen så är ingen där! och ingen kan ha hunnit ut ifrån mitt rum på så kort tid eftersom jag hade en fotölj framför min dörr så att mina småbröder inte skulle kunna komma in.. 2.Jag och min kompis var ensamma hemma, så vi satt på nedervåningen och spelade piano, hon spelade ljusa och jag spelade höga mörka toner. Mitt i spelandet hör jag något ifrån övervåningen, det är en cd-spelare som har startas av "sig själv", vi blir livrädda och springer ut på trädgården och vågar inte gå in igen förens min pappa kom hem igen, vi var cirka 8-9 år då detta hände.. 3.Detta hände när samma kompis sov över hos mig, och jag,hon,pappa och syskonen satt uppe på övervåningen och åt framför tvn, ingen annan hemma, då vi plötsligt hörde någon som hostade högt och tydligt på nedervåningen! Vi alla stirrade på varandra med förvånad min.. Alla som var hemma var på övervåningen framför tvn.. 4.Det har ofta hänt att skåp har smällts igen och stolar har dragits på golven och låtit som att möbler har flyttats runt när jag har varit själv hemma, men jag försökte alltid att ignorera det genom att ha hög volym på tvn men det hjälpte inte så mycket.. men när man väl gick och kollade vart läten kom ifrån så var det inget som hade flyttat på sig allt var som vanligt.. 5.Detta hände något år innan jag flyttade ifrån landet till stan. vår trappa från övervåning till nedervåning har ett räcke med plattor där man kan ställa saker på. Vi skulle iväg någonstans, jag var ensam på övervåningen alla var nere, på en av plattorna på räcket stod en glaskanna. när jag skulle gå ner till nedervåningen så far glaskannan ner mitt framför mina fötter! tack gode gud att jag stannade till, annars hade jag nog fått den i huvudet.. men ingen kan ha stött till kannan eftersom jag var själv uppe.. Det var några av alla saker jag har varit med om, hoppas ni förstår vad jag menar för jag är nog inte så bra på att förklara.. Kanske berättar om några mer händelser.. Får se om jag orkar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *