Några små frågor

Hej jag är 23 år och har haft några upplevelser inom det andliga men är osäker på om det verkligen har varit det. Jag bor i Uppsala och känner mig ofta iakttagen av någon/några i min hall i den lilla 1a jag har. Är jag iakttagen av någon och är det någon som jag faktiskt vet vem det är? Nästa fråga kringgår min "förmåga" ibland ser jag saker innan det händer i små detaljer som t ex nummer på byggnader som jag ska till, ålder och namn. Jag kan inte kontrollera detta och jag vet inte hur jag ska lära mig det heller. Allt kanske bara är en skum slump också. Så min sista fråga är: Har jag någon sådan förmåga och kan jag i sådana fall lära mig att kontrollera den? MVH Fredrik

Hej Fredrik! Du har en förmåga och du kan styra detta genom att först och främst acceptera din förmåga! Du kommer att förstå vad som sker och vad som kommer att hända när du accepterar att du har en gåva som framsynt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *