När kommer drömprinsen?Fråga besvarad 2013-11-04

Hejsan, EeWeeM!
Jag är en tjej på 21 år som, trots att många varit intresserade av mig, aldrig har haft en kille. Det är inte så att jag är petig av mig, men jag har bara inte känt något för dessa killar och därför inte velat inleda ett förhållanden med dem och lura dem till att tro på något “mer”.Så när kommer jag att träffa en kille som jag vill och KOMMER att bli ihop med? Var finns… hur ska jag uttrycka det… drömprinsen bland alla grodor och paddor?
Min andra fråga är vad för jobb jag borde satsa på? För tillfället försöker jag plugga upp mina betyg och jag har inte en susning om vad jag vill göra med mitt liv.
Tack på förhand för svar!

★ Fråga besvarad 2013-11-04

Hej !

Jag har tidigare sagt här i frågespalten att jag helst inte svarar på den här typen av frågor som har med kärlek  eller arbete att göra .Så kallade framtids frågor kring arbete och relationsfrågor eftersom det inte är min andliga inriktning här på spökwebben och inte de frågor jag prioriterar. Men givetvis så är alla slags frågor välkomna och jag läser allt som skickas in till frågespalten och känner jag att jag kan svara på en fråga kring kärlek och relationer eller mer personliga framtidsfrågor, så gör jag givetvis det då jag märkt att det finns ett enormt behov hos människor kring just denna typ av frågor. Men det är klart att det är så. Vi människor har våran vardag och vårat liv och vill gärna ha lite råd och tips när vi gör våra val i livet. Jag kan som sagt inte garantera att jag alltid kan svara som det önskas men när jag kan så gör jag det och därför vill jag inte att någon ska känna sig hindrad att sända in alla slags frågor,även personliga av detta slaget.

Så till dig.

Ja jag kan känna att du är en ung kvinna som män kan attraheras till därför att du är en sådan som vet vad du vill när det gäller relationer och kärlek. Du tar inte “första bästa” bara för att “ha någon” därför att jag kan känna att inom dig så vet du exakt vad du söker efter och du har ett hjärta som visar att du är väldigt mogen och empatisk mot dina manliga vänner därför att det helt enkelt finns inom dig en slags känsla av sanning och rättvisa och ärlighet och du vill inte lura någon eller få någon att tro att du öppnat ditt hjärta fullt ut om det verkligen inte är så.

De män du mött hittills har inte varit män som varit så kallat kompatibla med dina inre energier och som får dig att känna “det” där som får ditt intresse att vakna fullt ut.Och detta har på andlig nivå att göra med att du är en ung kvinna med en gammal själ som upplevt mycket och genom många olika liv lärt dig vad som är äkta kärlek och vad som är vänskap och framförallt har du genom din själserfarenhet från tidigare liv lärt dig att respektera och sätta värde på kärlek dvs när du möter den som “förtjänar din kärlek”.

Jag kan se att det händer något som har med kärlek att göra när du är 23 år. Något mer omvälvande och det kan vara att du möter en slags själsfrände i den åldern som får ditt inre att vakna till liv. Och det känns inte som om han är ursprungligen från sverige. Jag kan också se att något som har med fördjupad kärlek  händer kring 26 års åldern men jag vet inte om det är med samma man.

Därför att jag kan se att du kommer att komma in i en period i ditt liv där du står inför flera vägval och beroende på vilket du väljer av dessa val så kommer stora förändringar att ske. Jag kan se ett alternativ där ditt liv fortsätter som vanligt i sverige men då med en man som inte är av svensk härkomst och några år äldre än dig. Men parallellt med detta kan jag också se ett liv utomlands och då ser det lite annorlunda ut och det är då detta genombrott i kärlek kommer vid 26 års åldern med en fördjupad relation

Så det beror helt på dina val vad som händer och så kallade möjliga skeenden i din framtid.

Det jag kan se som viktiga omvälvande åldrar för dig oavsett är när du är 23 år och när du är 26 år men också viktiga åldrar är när du är 33 år,39 år,43 år och kring 63 års ålder. Jag kan inte förklara varför de är viktiga men jag ser dem liksom lysa i guld på din tidslinje och det brukar betyda att det är viktiga år där sk viktiga livsomvälvande positiva händelser sker som kan ha med barn,kärlek,bröllop,barnbarn osv att göra.

När det gäller ditt val av yrke så har jag svårare att se men det som återkommer hela tiden är Frankrike,Paris och även Stilla havet,öar. Jag vet inte varför jag ser någon form av biståndsarbete i framtiden som har att göra med hjälp på naturkatastrofdrabbade områden. Och något får mig att råda dig att kanske längre fram rikta in dig på någon form av grundutbildning som sjuksköterska med inriktning på akutvård. Ambulansförare?

Det är det ena jag ser. Den mer allvarliga och seriösa sidan av dig men sedan ser jag en helt annan sida som är kopplad till nagelvård,mode och faktiskt skådespeleri. Funderat på att söka in på en teaterskola som lite krydda i tillvaron innan allvaret tar vid?

Jag kan tyvärr inte ge dig mer tydliga svar än såhär då du är ung och din tidslinje har många vägar och många vägskäl och det finns många olika val du kommer ställas inför och varje val kommer leda in dig på en ny väg och då ser din tidslinje genast annorlunda ut.

Så jag skriver till dig som jag skriver till alla andra. Viktigast är att du följer ditt hjärta i allt du gör!

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~Follow your heart. Your heart is the right guide in everything big. ~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *