När tar det slut?

Hej! Jag undrar när jag kommer att må bra i skolan igen? jag har varit mobbat under hela mitt liv både i och utanför skolan, jag har fått uppleva en skillsmässa mellan min mamma och pappa, min pappa bryr sig inte om mig längre, och vi har inte sets på flera år. Sedan fick mamma en ny kille som någgra år senare också svek både mig och mamma och nu fortsätter mobbningen i skolan med falska anklagelser för att min klass förlorade en tävling i teknik mellan Ronneby och Karlskrona, så jag är trött på allt detta och undrar när det tar slut? Dessutom så undrar jag om någon av mina guider kan hjälpa mig om jag ska byta skola eller inte, och isådanafall vilken skola jag ska byta till. Hälsningar Johnny

Hej Johnny! Du har inget att förlora på att byta skola! Prata med någon på skolan och din mamma då detta inte kan fortgå! Du har en äldre man vid din sida och frågar du honom får svaren i symboler. Ta genast tag i detta genom att prata med din mamma och skolan! Hör gärna av dig så jag vet hur det går för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *