Närvaro?(Anden i glaset)

Jo,jag har kört anden i glaset 2 ggr.En gång funkade det,trodde jag iallafall.Det var så att min kusin fuskade.Hon hade tydligen inte fattat att man inte fick fuska,och hon började gråta när jag förklarade konsekvenserna.Sen dess har jag känt obehaglig närvaro.Det känns som att jag inte är ensam.Och när jag vaknar ur mardrömmar,så ser jag fortfarande det jag såg i mardrömmen,fast jag är vaken.Så min fråga är,är det möjligt att någon faktiskt finns kvar här,efter att min kusin fuskade ?

Hej! Kan man nu också fuska med anden i glaset?Så svårt är det ju inte att veta.Antingen rör man vid glaset och flyttar på det själv eller så behöver ingen hålla i glaset och det kan åka fritt. Men jag personligen hoppas verkligen någon slipper uppleva det sistnämdna för då har man sannerligen ställt till det för sig. Har inte du också fört glaset och varit med på noterna?Så då är väl du lika skyldig till konsekvenserna? Vad jag menar är fusk eller inte så har ni ju båda varit med på att göra anden i glaset och därmed öppna en portal till andeväsen som kan vara av vilken sort som helst. Jag kan inte nog pängtera detta att man när man gör anden i glaset mycket väl kan få energier/andar av icke trevliga sorten som sannerligen kan ställa till bekymmer.Mitt råd är att sluta med anden i glaset.Men nu när skadan redan är skedd så råder jag dig att ta ditt ansvar i siutvationen och tillsammans med din kusin vara modiga och högt och tydligt be denna ande lämna dig ifred och återgå dit den kom ifrån.Men då kan du inte heller göra samma sak igen och börja med AiG för då har du inte menat allvar med att du vill att detta obehag ska bort.Lycka till och tänk dig noga för om det är värt besväret!Sköt om er!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *