Nått att aldrig glömma..

När jag var 15 så bodde jag i ett hus som jag var ganska säker på att de spökade i. Jag märkte konstiga saker och såg många konstiga saker också nu ska jag berätta en sak som jag aldrig kommer att glömma. En kväll när jag satt och kollade på tv så stängdes teven av jag brydde mig inte så mycket utan gick bara o knäppte på den igen sen helt plötsligt så skulle jag gå på toa och då precis när jag skulle Ta tag i handtaget så öppnades dörren jag blev lite rädd men tänkte att de kanske var tvärdrag för de hade hänt mig innan. Jag gick in och gjorde mina behov och så småningom så släcktes lyset i taklampan jag gick fram till lampknapen o tryckte på den igen då gick de hur bra som helst men sen började min mugg på bordet dansa så att allt mitt the skvimpades ut jag blev väldigt rädd och sprang ut mot köket men när jag skulle springa genom dörröppningen slungades jag tillbaka och slog huvudet i golvet. Jag blev livrädd för det var som om att det var gummi i hela dörröppningen jag reste mig upp och kände där jag tidigare hade försökt springa igenom men det var fortfarande omöjligt jag tog sats och sprang men då plötsligt var de inget kvar så jag flög rakt ut och slog huvudet i sten golvet där jag svimmade. Min mamma kom hem och ringde ambulans jag blev chockad för mamma sa att vi hade haft ett medium hemma hos oss när jag var sjuk och då så hade de sagt att det hade varit ett spöke där som hade velat döda mig jag blev lättad att de inte lyckades. Jag Kom hem när jag var frisk och då märkte jag att det kändes tomt i hela huset alla möbler var kvar men självklart så var det för att andarna var borta. Detta var bara en utav alla saker som hände hos mej min mamma berättar fortfarande alla historier från när jag var ung eftersom jag inte så mycket kommer ihåg. Nu är jag 37 år och har en stor familj. Om jag inte hade varit så stark som jag var ung hade jag kanske inte fått uppleva hur det är att vara mamma och hustru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *