Nyfikna frågor (igen)

Hej! Först vill jag Tacka så mycket för förra gången då jag genom dig fick reda på vem som spökade hemma hos mig (en vän från tidigare liv:) Nu till nästa sak jag undrat mycke över o det är mina tre djur, Misse, Mirran, Duffina,(Misse och Mirran var katter, Duffina var en kanin)har de det bra på andra sidan och hälsar de på ibland. Jag har tyckt känna av en katt som har lagt sig i min säng precis som när de levde. Och Duffina har min syster kännt av i form av Duffinas egen kaninlukt. Och sen skulle jag jättegärna vilja veta om mina tidigare liv, jag har genom ett quija bräde fått veta att jag har varit pirat och att jag har levt som Lady Rowena, jag undrar om detta stämmer? En sista fråga, jag har drömt om ett hus där världens läskigaste, onda man ska husera på vinden i detta hus. För att komma upp i detta hus måste man gå upp i en smal, smal trappauppgång. Det läskigaste är att både min syster och mamma har drömt om samma hus och trappuppgång och de har oxå fått veta i drömmen att de ej ska gå upp på denna vind, precis som jag har fått varningar om att ej gå upp här. Jag är verkligen rädd för dessa drömmarna. Kan jag även vara synsk, jag har sen jag vatt liten sett och hört saker från andra sidan. Snälla en liten fråga till bara, kommer jag att hitta min drömprins?

Hej! Du ska inte ta emot budskap genom ouijabord! Pirat har du varit men inte en högt uppsatt sådan tyvärr. Du har mer svabbat däck och gjort grovgörat. Drömmen har ett gemensamt budskap till er och det känns som om det har med något gemensamt beslut att göra! Detta kommer i framtiden och då vet ni vad ni ska göra. din prins kommer bara du ger honom lite tid! Han är på g in i ditt liv men just nu ser jag honom inte så tydligt vilket betyder att han är på g men det kan ta lite tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *