ögonen mina, en ständig fråga!

Hej! Jag vill bara höra om ni kan se ngt med mina ögon då de verkar ändras hela tiden på mig. Det var inte länge sen jag bytte glas för att min syn blitt lite bättre och nu har jag samma symptom: allt börjar bli överklart, jag får ont i huvudet fast jag har andra, svagare glasögon när jag t.ex. sitter vid datorn och får även ont i huvudet trots att jag sitter 3.5m från tv:n….. har dom ändrats igen eller borde jag avvakta. det var bara 4 månader sen jag böt….. Hoppas att ni ser ngt! Mvh Carina W

Hej Carina! Kolla upp dina ögon igen men försök att få en mer noggrann undersökning! Det är något som kan behövas göras med dina ögon men det syns inte så bra vid en flyktig undersökning. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *