Orolig för ev sjukdom

Hej EeWee! Har en åkomma som oroar familjen. Min kropp domnar av när jag går korta sträckor och på nätterna, ingen ork i armar eller ben. Ska jag ta ner nåt från skåp får jag be om hjälp eller göra det i omgångar då armen domnar av, tappar saker osv. Nu har det gått så långt att jag har svårt att andas och går jag ett par meter flåsar jag som om jag sprungit maratonlopp. Detta är jobbigt för hela familjen som säkert är oroligare än mig. Ska gå till läkaren men kan det vara något som ingen läkare kan rå på? Tack på förhand!

Hej Eva-Lena! Jag är verkligen ingen doktor eller har någon form av utbildning för att egentligen kunna yttra mig om vad detta skulle kunna handla om men rent medialt så får jag sagt att du bör träffa en doktor och vara väldigt tydlig med dina symtomer. Om du är förberedd på att det an ta tid innan de ställer rätt diagnos är det lättare för dig att inte känna stress över att läkaren kanske inte kan ge dig svaret på en gång. Förvänta dg flera remisser till olika instanser. Be dem specifikt kolla upp detta med dina muskelaturens nervbanor. Lycka till! Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *