Övermakt? -★ Fråga besvarad 2013-08-31

Hej jag har tänkt länge ,ända sen jag var liten! Att när jag är arg så blir vädret dåligt och tvärtom. Och jag hör röster pratar med spöken och känner om dem är nära, känner om något spöke är bakom mig eller människa! Så min fråga är, vad kan detta vara? Är det något speciellt med mig, isåfall vad? Mina vänner kan inte sådant som detta!

Hej Adam! Alla människor är unika och speciella på sina alldeles egna olika individuella sätt.Och jag tror att varenda människa som finns har någon form av talang eller gåva på olika sätt och nu menar jag inte bara sånt som har med övernaturligt att göra. Och faktum är att du inte är ensam med att uppleva dessa saker som du beskriver. Det finns många som upplever att de kan se och höra och tala med andar och spöken.Människor som är känsliga och mediala på olika sätt och uppfattar övernaturliga saker och närvaro på olika sätt. Det som jag däremot känner du kan uppmärksamma är din känslighet för energier även om den övriga mängden av de som kan uppfatta saker inom det övernaturliga också har känslighet för energier. Just detta att du kan avgöra om det är en levande människa i fysisk kropp som står bakom dig eller om det är ett spöke/ande. Du bara "vet" för känslan finns där inom dig lika glasklar som du vet att svart är svart och vitt är vitt. Detta är visserligen inte heller något jätte ovanligt fenomen för de som är mediala som har samma förmåga att känna med förbunda ögon om den i rummet är levande eller icke levande närvaro.Man uppfattar energier. Det som däremot skiljer dig från andra även om det finns många med liknande gåvor är att du upplever att du kan ändra väder och påverka väder med ditt humör och ditt känslotillstånd. Detta är visserligen inte vanligt bland de som är medialt inriktade men bland shamaner och inom urshamanism så är detta inget ovanligt alls.Jag vet inte din ålder men det känns som att du är en ung man och det enda rådet jag kan ge dig här och nu är att du kan ha i bakhuvudet att tänka på ansvaret över dina tankar och ditt humör…och vad du sänder ut i form av tankar.Det är det första man får lära sig bland de gamla urshamanerna…ansvar…för vad man sänder ut så man inte skadar andra eller sig själv. När du känner dig mogen i framtiden så råder jag dig att ta kontakt med en shaman som kan vägleda dig i detta och hjälpa dig att förstå dig själv och dina förmågor så du lär dig att använda dem på ett ansvarsfullt och bra sätt för dig själv och dina medmänniskor. okej? ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *