Övernattning på spökställen?

Hejsan! Jag vet inte vem jag ska fråga, men jag tänkte att du kanske har något svar på min fråga. Jag undrar nämligen om du vet något ställe där det sägs spöka och där man kan övernatta? MVH

Hej Karolina! Förutom självaste Borgvattnet så vet jag faktiskt inte vilka platser som finns där man kan övernatta. Kanske jag skulle låta dig få sova en natt i mitt hem så skulle du inte tvivla sen…=)skämt och sido. Jag tycker detta är den perfekta frågan för spökum! Lägg ut en tråd där så ska du se att det finns medlemmar som har bra förslag efter egna upplevelser från platser. Ett tips,men då behöver det vara sommar och varmare,är att tälta på ska fornminnesplatser med gravstenar och fornminnen. DET brukar kännas även för den mest ickemediala. Har du med dig en hund kommer den antagligen sitta och yla hela natten då den bara vill därifrån. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *