Övernaturlig kraft?

Hej! Jag vaknade för 2 nätter sedan 22/7 av att jag kände mig väldigt iakttagen. Jag är nu på besök hos min mormor och morfar i Åtvidaberg, en liten ort söder om Linköping i Östergötland. Åter till frågan, jag vände mig om lite hastigt och såg en skepnad framför mina ögon. Det var en tant, klädd i en grön rock som hängde över mig och stirrade, det luktade konstigt också. :/ snälla hjälp mig!!! jag har berättat för min mormor men hon säger att jag bara överdriver och ser i syne. JAG SVÄR PÅ ATT DET VAR NÅGOT DÄR. tack på förhand.

Att vissa personer kan se saker som andra inte kan har man hört många gånger. Det behöver inte vara att man just ser något. Ofta rör det sig om dofter och lukt också. Exakt vad som skedde för dig och vad det var kan jag inte svara på. Ett tips vore om du tittade lite mer på historian av huset/platsen var du såg detta. Kanske kommer detta att ge dig lite mer svar på frågan. Givetvis kan det också hända att det var inbillning, hur mycket man än tror att man faktiskt ser det. Hjärnan kan spela en spratt ibland! Ha det så fint nu!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *