Re: Konfirmationskors

Så, kommer hela historien. =) Sofia Fråga Hejsan, nej inte vad jag vet. Fick det på konfirmationen och det var nyköpt då. Sofia >> Svar på frågan Hej Sofia! Kan du skicka in frågan igen? Får många frågor så det är svårt att komma ihåg någon enskild! Tack! Fråga Hejsan och tack för ditt snabba svar på min fråga om konfirmationskorset. Faktist så var det så att jag kände något genom det, men det var tyvärr inte någon trevlig upplevelse.. Det kändes som att jag höll på att bli strypt av kedjan.. Vad var det egentligen som försökte kontakta mig? Många hälsningar Sofia >> Svar på frågan Hej Sofia! Har du ärvt korset? vill gärna veta innan jag går vidare för att se att jag är på rätt spår! Fråga Hejsan Eva-Lena! Jag har en liten fråga som gäller en händelse som jag hade med mitt konfirmationskors för många år sedan, var det bara jag som inbillade mig eller hände det verkligen? Sofia >> Svar på frågan Hej Sofia! Rätta mig om jag har fel men det känns som om du "kände" något genom ditt kors, en ganska fantastisk upplevelse. Det hände!:)

Hej Sofia! Det du kände som en strypning kan vara ett sätt att uppmärksamma dig på något. Hur jag än vrider och vänder på det så känns det som om korset är knuten till någon annan men jag kan inte få fram hur. Kan vara så att den som gjort korset har haft någon vid sin sida?? Kan du få fram något om korset, var det köptes, vem som gjort det? Tack! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *