Re: Rysslands Tsarfamilj

Datum: 2010-10-29 Från: Sara Fråga Hej! Skrev tidigare in en fråga, som handlade om att jag har väldigt starkt band med landet Ryssland. Du svarade att jag mest troligt var släkt med Tsarfamiljen. Kan du se vem? Jag heter Sara, är 16 år gammal (Fyller år 31 Oktober). Jag älskar hundar och innebandy, O mitt mål är att bli egen företagare. Går en utbildning nu. Skulle vara jättesnällt som du svarade! 🙂 Tack! Kram, Sara >> Svar på frågan Hej Sara! Jag kan inget om tsarfamiljen men de visar mig ett familjeporträtt och en av de yngre barnen känns som du. Kram! Svar: Hej igen! Jag har ju släkt ifrån ryssland, vänner som bor där och några tremänningar som bor i St. Petersburg. Min fråga är: Vem utav dem tror du mest att jag är utav de yngre? Kram! 🙂 Sara 🙂

Hej Sara! Jag är inte inne på tsarfamiljen men jag tror du är den yngste pojken. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *