Rökande spöke igen!

Hej igen EeWee! Vill tala om att jag inte behövde göra något, anden är borta,innan jag fick svar av dig så bad jag ljusänglar att föra bort han, Jag mådde riktigt dåligt så jag tror att det var därför de hjälpte mig, men jag är rädd att han är kvar iallafall och har tagit över mig på nåt sätt, Han har slutat att röka på mig för att jag inte ska upptäcka honom jag tror det pga att jag känner inte igen mig själv jag kan ljuga för folk och bara slänga ur mig saker som du skriver att han gör så det stämmer bra in, Kanske han har fått nåt övertag om mig, Har då aldrig ljugit för folk förrut och vill verkligen inte göra det. Vill skriva att vi bodde i lägenhet för 2 år sedan bor nu i ett nybyggt hus, i lägenheten var det en man som var ca 2meter lång och helt svartklädd jag såg honom två gånger kanske han följde med oss. Jag tog dit ett medium pga att min kanin hade dött på ett väldigt konstigt sätt alla luckor var öppna på buren och matskålarna låg utspridda i rummet och han låg utsträckt i buren i ett hörn med helt öppna ögon som var skräckslagna, han mådde inte bra den kaninen kom aldrig till ro så jag tror att han var rädd för den här anden som han såg. Fick höra då att anden hade strypt han.Vi fick också ett stort handavtryck på fönstret med stora krokiga fingrar tom 6 fingrar var det (konstigt). Han ville tala om något för oss tror jag men o ha ihjäl kaninen var grymt. oj då blev långt det här hoppas att det inte gör nåt är tacksam för svar mvh Linda.

Hej Linda! Mitt råd till dig är att söka dig till en kyrka, helst en katolsk sådan därför att de tror på änglar på ett mer utförligt sätt än protestantiska kyrkan och det är just Heliga Änglars hjälp du behöver. Väl inne i kyrkan ber du till Den Högste Rätmätige Skaparguden att Sända Ärkeängeln Michael tillsammans med så många Heliga Änglar som behövs för att omhänderta detta väsen och dess energier som påverkar dig. Be dem rena dig i Den Heliga Andens vita Ljus och klippa av alla kopplingar som kan vara lagda på dig. Be samma Heliga Änglar att ALDRIG låta dessa energier komma i närheten av dig eller kunna påverka dig.ALDRIG MER! När du går ut från kyrkan ska detta vara omhändertaget och borta.(du kan även ta med något från kyrkan tex ett gratis psalmpapper,köpa ett ljus eller ett vykort.Vad som helst som skapar en länk mellan dig och kyrkan som du sedan i tanken kan länka till när du känner dig rädd eller illa tillmods.De Heliga Änglarna från platsen/kyrkan kommer minnas dig.) Be även den Heliga Ängeln Uriel att rena ditt hem från alla nagativa energier och upplösa allt i Den Heliga Andens Vita Ljus!!! Om du verkligen genomför denna handling samt menar det från djupet av ditt hjärta kommer du få hjälp av Heliga Ljusänglar! Det som återigen förvånar mig är att det medium du hade hemma hos dig inte kunde se vilken slags energi du hade problem med i ditt hem där du bodde för 2år sedan, då det är denna energi som har påverkat dig under en tid.(och hjälpte dig få hjälp redan där och då.) Detta att du upplever att du nästan "blir lite rädd för dig själv och dina tankar och ord och vad du ska säja" hänger ihop med den energi som detta väsen sprider omkring sig och lämnar kvar som avtryck, och det är din inre själ som talar till dig samt dina egna guider ,att du bör vara uppmärksam. Det är bra att du bett om hjälp av Ljusänglar men du behöver dra det ett steg längre. Den energin du mötte som du beskriver,från förra lägenheten,är ett slags mörkerväsen (utan att gå in på rang ,art namn).Det är alltså ingen vanlig ande och kaninen dog av skräck. Det finns INGEN anledning att överhuvudtaget försöka med någon slags kommunication med denne!, utan visa din Heliga ilska genom att gå till kyrkan,överlämna till Ljusänglar och be dem möta denne med Vilkorlös Kärlek och omhänderta denne. Dessa avskyr Ljus och ställer du dig själv i "Ljuset" kommer denne sky dig! Liksaså andra påträngande andar som påverka dig! Blir du av med mörkerväsenet, kommer även andra förvirrade andar inte att dras till dig lika lätt, då mörkerväsen drar till sig förvirrade vilsna själar som är jordbundna för att få energi och växa i energi och styrka(som behövs för att kunna påverka levande människor, men också även förvirrade jordbundna andar). Jag berättar nu inte allt detta för attt du ska blir rädd utan för att du ska förstå vad det är som händer,varför du mår som du mår och känner som du gör OCH det går att lösa siutationen! Nu när du är medveten är det också lättare för dig att göra ett val och medvetet ta tag i saken för att med ren handling visa att "jag vill INTE ha dessa energier omkring mig!". Du kommer bli hörsammad av Heliga Ljusänglar bara du BER om hjälpen! Hör gärna av dig och berätta hur och vad du väljer att göra framöver och om saker förändras! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *