Ryckte hårtuss från min dotter-Fråga besvarad 2013-10-08

Hejsan!

Skrivit tidigare till er angående min dotters möte med en imp…
I förrgår kväll ca 23.45 står hon i mitt sovrum och kan knappt röra sig.
Då har hon, släckt i sitt rum och ser hur något rör sig bredvid henne. Hon tar upp mobilen för att lysa på det som rör sig. Samtidigt rycker någon henne i håret så hon förlorar en hel tuss i sitt långa och lämnar en stor kal fläck i huvudet.
jag går in i hennes rum och blodet fryser nästan till is där…
Jag nämner ditt namn och söker sen efter hårtesten men den är helt borta.
Nu har detta blivit fruktansvärt obehagligt och hon sov i min säng som hon inte gjort på 13 år…
Igår gick jag upp och lade en bibel på hennes säng.
Det tog inte ens 2 minuter förrän det började dunka å banka på övervåningen. Jag kunde inte vara kvar i huset utan fick gå ut med min 10 månaders dotter.
Vad kan jag göra. Hur blir vi av med detta.
Jag är uppriktigt rädd nu och min dotter ännu räddare.

Med vänlig hälsning Mia

★ Fråga besvarad 2013-10-08

Hej Mia!

Jag har lite tekniska problem just nu här på spökwebben med att publicera mina svar och vet inte riktigt varför det blir så just nu. De svaren jag ger dig försvinner och det dyker upp gamla svar.

Jag gör ett nytt försök med att publicera ett svar kring detta. Detta är inte okej. Jag kommer att kontakta dig via mejladressen som du angett och som är anonym och inte syns offentligt. Du kan också finna mig på facebook då jag är länkad till spökwebben.

Jag känner att vi fortsätter denna dialog via mejl och även kanske att jag behöver tala med dig i telefon.

Jag förstår att detta är en mycket obehaglig upplevelse och det är inte okej. Och jag har känt av att mitt namn användes då jag känt av det som hänt.

Vi försöker att hitta en lösning på detta.

Jag skriver från min epost adress så du kan kontakta mig.

Sköt om er så länge och det kan vara bra att låta det rummet vara när ni känner av denna närvaro.

Jag vill poängtera att det inte är farligt! men kan vara mycket obehagligt att möta ett psykiskt väsen.Gör som du har gjort hittills med att låta din dotter få sova med dig om hon känner sig tryggare med detta och vi finner en lösning.

Jag ser till att vara tillgänglig under morgondagen.

Detta ska väck.

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *