Så märkligt?- Fråga besvarad 2015-10-31

Hej!

Jag måste fråga om detta för det är en fråga jag undrat över så länge redan, alldeles för länge och det har hindrat mig så många ggr från saker i livet. Det är nämligen så, att jag i perioder blir konstigt svullen i ansiktet och det brukar hålla i sig alltid någon vecka.

Det har påverkat mig väldigt mkt p.ga att jag känner verkligen att något inte står rätt till. Har provat allt och försökt hitta oraken bakom detta, men utan resultat. Kan du känna vad som orsakar denna svullnad i ansiktet? Vad hjälper mig?

Varma hösthälsningar,
Johanna

★ Fråga besvarad 2015-10-31

Hej Johanna!
Det är jätteviktigt att jag börjar med att skriva att jag är absolut ingen läkare och mitt svar är endast baserat på att jag kan läsa och uppfatta energi. Är man sjuk så ska man alltid söka sjukvård av legitimerad läkare i första hand och sedan kan man göra som du nu har gjort… fråga någon som kan se och uppfatta energier  från ett “alternativt håll”.

Du kan också ha med dig  mitt svar och fråga din läkare vid nästa besök.

Alla människor är olika lager av energi. Atomer är energi. Energi är rörelse. Rörelse är livsenergi.

Det jag kan uppfatta från din energi är att den en gång i månaden är i obalans på grund av hormonella störningar. Det kan vara på grund av menstruation eller om du går på någon form av p piller eller hormon tabletter eller spiral som stoppar din blödning eller gör den oregelbunden ,  så kan det finnas kopplingar. Jag kan från din livsenergi  som finns i din kropp och omger dig att den svullnad du beskriver  i ansiktet har att göra med  en annorlunda men inte helt ovanlig form av ödem och att du samlar vätska i olika delar av kroppen under denna period under månaden då du borde ha mens.

Av någon anledning så verkar du samla vätska i övre delen av din kropp mer än i din undre del under dessa perioder.

Är du säker på att det bara är i ansiktet du upplever att du är svullen? Har du inte haft svullnad i dina armar och överarmar också, fingrar, handleder och även upplevt en tyngd i baksidan av din rygg? Och kanske känslan av att du har ökat i vikt men inget syns på vågen. En känsla av att “kroppen är mätt på vatten”, en känsla av “fyllnad” i hela kroppen. Även blodet kan öka i volym och mängd under samma period.
Fundera på allt detta och det är jätte viktigt att du inte tillåter dig påverkas av mitt svar om du inte alls känner igen dig i det jag skriver och om du inte alls kan relatera till mitt svar. Mitt svar är värdelöst om det inte hjälper dig på rätt sätt då jag vill att du ska kunna använda det jag skriver som möjliga frågor till din läkare.
Sedan ber jag dig vara lite mer uppmärksam på vilka tider på månaden detta händer. Är det vid fullmåne? Det är nu även vetenskapligt bevisat att människor påverkas av fullmånen. Att vattenbalansen i kroppen kan förändras. Händer detta när du är stressad? Är det kallt ute eller är det varmt? Fundera på allt detta och se om du kan se ett sammanhang mellan stress, fullmåne, mens, eller utebliven menstruation… och sedan känner jag att nästa steg kan vara att du vid nästa läkarbesök be dem kolla dina hormonvärden, sköldkörteln , B12 brist.
Självklart ska du inte gå omkring och må dåligt och oroa dig för din hälsa och jag känner att om du bara hittar rätt läkare som lyssnar till dig och använder dig av mitt svar om du känner att du kan relatera till det så finns det hjälp att få!
Sköt om dig och du är givetvis välkommen att återkomma till mig på frågespalten om hur det går för dig eller om du vill berätta om mitt svar på något sätt har hjälpt dig så är du välkommen att skriva även på spökwebbens sida på facebook.
Jag önskar dig en trevlig Alla Helgon Helg!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
★ Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°*

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *