Saker jag inte kan förstå men som gör mig rädd !

Hej, Jag är en tjej på 19 år och bor med familjen i ett radhus i Kungälv. Jag vet inte enst vart jag ska börja… – Det började redan några år sedan när jag gick i 7an år 2007… Jag låg och pluggade i sängen, låst min dörr till rummet. Helt plötsligt rör sig mina nycklar precis som om någon dragit en hand på dom. Och jag vet att man inte kan röra nycklarna såpass mycket genom nyckelhålet… =/ – Vi har en säng som är byggd ovanför trappan till övervåningen, när min mamma sov i den en natt, så vaknar vi alla av att hon bara skriker rakt ut i tomma intet. Dagen där på berättar hon att hon drömde att någon kom upp för trappan, hon sa att det var "demoner" i drömmen. Någon vecka efter denna händelsen sover min store bror i samma säng. Han hojtar oxå till och dagen efter berättar han: " haha, fan jag drömde att det kom upp demoner för trappen." Och då säger vi alla:VA?! Vi berättade för honom att mamma hade drömt exakt samma sak. – En natt skulle min systers pojkvän gå till WC:n… Han berättar detta någon dag efter, att han hann bara öppna dörren innan han snabbt stängde den igen. Han berättade att han såg en liten flicka stå där ute och bara kollade på honom… Min syster minns att han kom tillbaka till sängen helt chockad. Hon sa: Skulle du inte till toaletten? Nej säger han då, Nej. – Denna gången var endast jag, min syster och hennes pojkvän hemma…. Jag har mitt rum med en sned utsickt över hallen, min syster hade dörren på glänt…. Jag hörde en duns i trappen, och nyfiken som jag är kollar jag dit och tänker "nu slog någon ihjäl sig". När jag väl kollar dit, såg jag en skepnad, jag kan inte förklara riktigt hur det såg ut, en snabb skepnad som gled snabbt upp för slutet av trappan och bakom WC dörren och in i min brors och mammas rum… =/ Jag ropade på min syster: "Jennie, vart e du?".. "I mitt rum" svarar hon… "Hörde inte du den där dunsen?" " Jo det gjorde Johannes oxå?! vadå då?!" "KOM HIT!" var det enda jag fick ur mig… helt panikslagen… Och det är inte första gången vi i in familj hör duns i trappen på det viset och ser skepnader… – Min mammas nya, han har suttit i vardags rummet och hört hur den ovala kistan vi har i hallen flyttat sig. (Vi har stengolv i hallen så man hör rätt mycket om nått tappas eller drar på det) Han har också hört saker i trappan, han har förut inte varit den som trott på något sånt här. Nu vet han inte vad han ska tro. – Min store bror (han som sov i sängen ovanför trappen). Han flyttade sedan till eget, en villa… Där han berättat hur han vaknar en natt av att han skriker: "vad fan gör du!" När han sedan vaknar av detta, så ligger han inte längre i sängen. Han ligger med halva kroppen inne i köket. Han sovrum låg intill hans kök och sängen stod med nedre ändan av sängkanten mot dörren till köket. MAN RAMLAR INTE UR SÄNGEN TILL NEDRE KANT ! OFTAST ÅT SIDAN !? eller har jag fel?! – Min andra bror, han berättar att han kommer hem efter en DJ spelning… Han lägger sig i sängen och ser hur lampan blinkar till i hallen (som han har utsickt över från sitt rum. När han väl tittar dit så står någon där, och bara tittar på honom. Han försöker blunda och se om det försvinner men det gjorde det inte. Rädd och chockad som han är gör han ett hastigt kast mot bordslampan, men då e det borta =/ – Denna händelsen jag tänker berätta nu hände natten den 29 och morgonen den 30e… Min syster vaknar mitt i natten av att hon hör 2 duns i trappen… Hon tänkte: "va fasen var det där? Emelie e la inte vaken? och Jimmie sover… Sen hör hon något harkla sig, rättare sagt andas ut med ett väldigt motstånd, som om det är något fel på dess lungor… Hon tyckte det lät från Jimmies rum. Så hon går upp och tittar, hon berättade att hon ser en man so står ovanför Jimmie och bara tittar på honom… Hon frågar chockat "Vad gör du?"… Sen försvann han. Dagen efter när Sofie kommer hem från skolan och jag från jobbet, då mamma har jobbat natten till den 30e Augusti. Så berättar mamma att hon oxå hörde samma ljud. Hon kom hem och skulle sova, så hör hon samma ljud precis som om det låg bredvid henne.. hon tänkte va fasen var det? sängen? (hon kollade), gardinen? (hon kollade det med) sen tänkte hon äsch och försökte sova igen. Men då hörde hon det ännu skarpare i örat på henne… Då drog hon täcket över huvudet… =/ – Min brors dotter har vänt sig om mot hallen och bara sagt hej! Eller sträckt ut sina armar mot något som inte funnits där som om hon velat komma upp i någons famn. – Hängande lampor som snurrat i cirklar… – Tv och radio apparater som sätts på. – En dag då jag vet att jag tog den sista saften ur saft kannan.. men dagen efter stog den full i kylskåpet OCH JAG VAR ENSAM HEMMA?! – Ensam hemma och familjen är på landet, jag jobbar tidigt och vill vara hemma helt enkelt närmare jobbet. Saft glas som står framme när jag vet att inget stod där innan… =/ – Det finns så mycket mer, men det är sent, klockan är snart 00.00 och augusti är snart slut… =/ Jan kan inte sova, jag kan inte sluta tänka!! Det känns som om någon kollar på mig just nu där ute i hallen när jag har dörren öppen och sitter koncentrerad vid min laptop… jag vågar inte titta ut ! Jag klarar inte av det här mer, ligger och gråter för det som finns här inne i vårt så kallade hem ! Där det ska vara tryggt och säkert ! Vad är det som händer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *