Sant eller inte??

Jag har läst om torpa, falks grav, och ålleberg. Men hur är det då med Böstorps slott?? Jag har läst från en tidnings artikel att det spökar där. Två jornalister, eller om det var nyfikna personer övernatta i slottets källare. Efter ett tag gick dom upp till övervåningen när en av dom såg en vit mans gestalt, det hela sluta med att en av dom bröt benet när han föll nedför trappan av rädsla. Om det här är sant eller inte det vet jag inte, men jag har läst det och sett bilder från det. Kanske ni har mer lycka att luska fram om det. Kommer inte riktigt ihåg årtalet, men förmodar att det var någongån på 80 talet jag läste det.

Hejsan! <br>Det är faktiskt inget som vi har hört talats om, men vi skulle ju kunna undersöka saken. <br> <br> Mvh Sanna @ spokwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *