Se som gott som vaje dag..

Hej.. Jag har sett saker så gott som hela mitt liv. Både människor ooch djur, men ibland ser jag för mycket saker som gör att jag förlorar sömn . Jag hör dem skrika natten igenom och ser den lilla flickan framför mig. Hon har förfölt mig hela mitt liv första gången jag såg henne var jag 2. och jag undrar finns det något sätt att lätta på det utan det hadde det inte gått men underlätta trycket? mvh Charlotte

Hej Charlotte! När jag försöker länka till dig så upplever jag kaos och stor förvirring.Det är alldeles för rörigt helt enkelt. Mitt råd är att söka dig till ett seriöst medium som kan hjälpa dig rensa upp kring dig samt lära dig sätta gränser för ditt seende och som kan hjälpa dig skilja på vad som är vad. Risken är annars att du drabbas av psyksik ohälsa och tillslut inte vet vad vad som är vad.Tappar energi och focus på varadagen. Du behöver träffa ett medium personligen, som kan hjälpa dig sk "lätta på trycket".Hjälpa dig hitta dina guider.Hjälpa dig få slut på detta kontaktsökande av andar.Lära dig sätta gränser och vara tydlig och våga ifrågasätta vad och vilka de är. Det är det rådet jag kan ge dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.