Ser min dotter andar? – Fråga besvarad 2015-10-31

Hej!
I går köpte vi en imperalsäng/växasäng från 1800-talet på Blocket. Vi invigde den samma kväll och dottern på 1,5 somnade i den, utan några speciella problem.
Två timmar senare vaknar hon, helt hysterisk och hon har fullständig panik.
Hon vägrar nappen, gråter/skriker och pekar ett tiotal gånger mot sängens huvudända (i hörnet) och säger “där!”..

Som att hon försöker visa oss någonting i sängen, men varken jag eller sambon förstår vad.
Det enda som fick henne lugn var att gå ut i soffan och där tar hon nappen och håller på att somna så vi går in i sovrummet igen. Väl där inne tittar hon på sängen och säger “borta!” och somnar utan problem, dock i vår säng.

VAD var det hon såg? Kan det ha varit en ande? Vi ska sälja sängen för både jag och sambon är skärrade.. Men kommer anden i så fall att följa med och vad gör vi om det fortsätter??

Tacksam för snabbt svar.

/ Ida

Fråga besvarad 2015-10-31

Hej Ida!

Jag kan förstå att ni  som kärleksfulla föräldrar är skärrade och fundersamma på grund av er lilla dotters reaktion.  

Jag kan bekräfta att : Ja den sängen  är “hemsökt” och att det kan vara en bra ide att sälja den.
Detta är alltid risker man får ta när man inköper saker som är gamla eller antika då det är vanligt att det kan finnas så kallade “energiavtryck ” från tidigare ägare eller händelser från platsen, människor eller huset i en gammal eller antik möbel och vissa möbler är mer påverkade än andra. Sängar är en möbel som ofta har energiavtryck kvar och det är inte så konstigt eftersom det är i sängen som människan sover,drömmer,vilar och älskar … och även många föds och dör i en säng.

 

Ju fler som  delat på en och samma säng… ju mer historia och energi finns lagrad i sängen och speciellt om det är en säng av trä eller järn som faktiskt i sig är natur element (Trä, metall ) så bidrar detta å olika sätt till att lagra energi i en möbel.

Jag arbetar med energier och därför är jag medveten om denna problematik.
Jag kan kan inte känna att det finns något  specifik spöke eller ande kopplat till sängen .

Det betyder att när ni säljer möbeln och den är ute ur ert hem så kommer lugnet att återinfinna sig.
Det kan dock vara bra att kanske ägna en liten stund åt att “rena rummet” genom att kanske öppna fönster och vädra ut och få in frisk luft och genom att kanske tända lite vit salvia  mer som en symbolisk handling för att stärka den egna känslan att rummet verkligen nollställs.
Det räcker faktiskt med att du tänker :” Jag önskar som moder till mitt barn att detta hem ska vara fri från den   tragiska sorgliga energin som följde med sängen och att när jag öppnar fönstret så vädrar jag ut det negativa och släpper in den nya friska energin som ersätter den negativa energin från möbeln.”.

Nu undrar du säkert vad det är som hänt som gör att sängen har denna konstiga energi som din lilla dotter reagerar på.Som det är nu så upplever hon den energin som finns i sängen genom sina drömmar och hon får genom sina drömmar återuppleva den sorg,smärta och tragedi som finns lagrad i sängen och det är detta hon känner av och vaknar i ren panik, hostar och upplever att hon håller på kvävas. Hon tvingas återuppleva det som de som dog i sängen upplevde. Om du själv skulle pröva att vila i den sägen så skulle du  med all säkerhet uppleva konstiga främmande drömmar och vakna med känslan av att vara helt dränerad på energi.

En natt sömn ska ge energi men då gäller det att sova i en säng som inte inte fungerar som en dränerande energisvamp.

Visst… det går att bli av med denna typ av energi från en möbel…men … det tar tid och det är en invecklad procedur och tid är energi så… det lättaste är att göra sig av med objektet. Det är möjligt att den som köper sängen efter dig inte känner av något alls… men… troligen kommer alla som äger denna säng att känna samma sak mer eller mindre.

Jag kan uppfatta en händelse från 1896 som finns som avtryck i sängen efter en familj med många barn som drabbades av stor sorg då de förlorade alla sina 8 barn i kolera.

Och alla barn dog i den sängen. Detta var en mycket kärleksfull familj där alla barn var unika, individuella och älskade av sina föräldrar. Det fanns en präst i byn, eller socknen som denna säng ursprungligen kommer ifrån och jag kan känna av hans energi i sängen efter alla hans böner som han gjorde för varje barn som dog i den sängen.
Jag kan också uppfatta att det fanns ett ryckte om  orsak till varför att denna familj drabbades av denna olycka med att förlora alla sina barn och det talas om ; ” ett straff av Gud ” på grund av att mamman  ansågs vara lite ” ört kvinna” och häxa i byn.

Naturligtvis var detta religiöst trams och även om häxjakten inte var uttalad på den tiden så fanns det fortfarande misstänksamhet och anklagelser mot den som använde sig av ålderdomliga läkekonstmetoder.
Modern försökte helt enkelt göra vad hon kunde med sin ört och läkekonst för att rädda sina sjuka barn.

Jag känner att om du bara skulle får veta vilken socken eller by i sverige som denna säng kommer från ursprungligen så skulle du via historieböcker även kunna hitta folkhistoria och berättelser från den tiden om pesten och koleran , tuberkolos som härjade i området och tog livet av många unga och barn i just detta område där sängen fanns från sin början.
Modern till barnen hette Katarina och namnet Elionora Elivira  dyker upp som namn på en av de äldre flickorna som dog i den familjen. Det är nämligen en flicka i 14 års åldern som ger mig denna information när jag återkopplar till energispåren som omger sängen.
Jag har i kommunikation med de andar som lämnat energin kvar i sängen fått bekräftat att de inte har för avsikt att skrämmas eller på något sätt gör din lilla flicka illa.

I klartext. Det är energi din lilla dotter känner. Energi kan lämnas kvar i möbler i hundratals år. Och din lilla dotter är känslig för energi.
Mitt råd är att du följer din egen inre känsla och om den säjer att du vill sälja sägen så gör du det..

Jag kan hålla med om att det kan vara en bättre lösning att din dotter får sova i en nytillverkad säng.

Köp en nytillverkad säng som hon kan sätta sin egen personliga prägel och energi i. 
Lycka till och hör gärna av er och berätta hur det går, antingen till mig på frågespalten eller så kan du om du vill berätta på Spökwebbens sida på facebook hur du upplevde mitt svar till dig, om det hjälpte dig på något sätt och du är givetvis  välkommen att berätta hur det går.
Trevlig Alla Helgona Helg och Sköt om dig!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
★ Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°*

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *