Skuggor & andra händelser

Hej! Här är några saker som hände för några år sedan, när jag var runt 10-12 år (är 16 nu, men minns det som igår) En dag när jag och min kompis satt vid datorn (vi turades om), och det var min tur. Hon stirrade plötsligt på väggen och sa "Titta där", stirrandes på gardinen, hon var helt förskräckt. Så då reste jag mig upp och tittade på gardinen. Där var det en skugga, i form av en människa som klättrade uppåt. Det var som att han klättrade på ett berg, för att han "tog tag" i gardinen (som dock inte rörde sig) och till sist satt han på gardinstången, eller satt och satt.. Jag blev livrädd och skakade på gardinen..! Sedan kutade jag och min kompis ut ur lägenheten.. Jag och Jonna (min vän) såg sedan samma skugga en gång till, men det ögonblicket kommer jag inte ihåg lika väl för att det skrämde mig inte lika mycket… Sedan blev han vår "låtsaskompis", vi blev plötsligt inte rädda för honom men vi såg honom inte mer efter det. Ett tag senare (vi hade flyttat) så hade jag två hamstrar. Jag hade en speciell liten burk med hamstergodis i, med små, små bitar med godis. Jag satt vid datorn och min mamma dammsög. Plötsligt skrek hon "Åååh, vem har gjort det här ?!" Jag undrade vad som stod på. Så jag gick ut i hallen. Burken låg upp-och-ned-vänd på våran nydammsugda hallmatta och locket var av, och allt godis låg utspritt överallt. Då blev jag rädd. Jag plockade upp allt godis och ställde de tillbaka i mitt rum. Senare på kvällen stod den där igen, dock var den inte öppnad eller uppochnervänd vid det tillfället 😉 En del andra händelser har hänt, en sak är att en dörr stängdes (handtaget drogs ner) Jag undrar vem/vad det var som gjorde detta och varför? Det är ju inte varje dag men ser en skugga klättra på gardinen på 3;e våningen och en burk som tar sig 10 meter ut till ett annat rum..

Hej! Det är en liten vätte som finns hos dig och det var han som klättrade i gardinen. Godiset var det inte meningen att han skulle välta ut men han var nyfiken och ville smaka. Han finns där med dig och vill vara din vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *